Alle Nieuws

Nieuwe Apex Legends Season 4 - Stories from the Outlands-trailer

door _TheGamer_
27-01-2020 21:08
Geen reacties

Vandaag breidt Respawn Entertainment het verhaal van Apex Legends verder uit middels een nieuwe 'Stories from the Outlands'-trailer. Deze vertelt het achtergrondverhaal van een nieuwe Legend, die op het punt staat om de arena te betreden. In deze nieuwe 'Stories from the Outlands'-aflevering, genaamd 'Up Close and Personal', wordt de wereld verrast door een onverwachte gebeurtenis die impact heeft op wat spelers kunnen verwachten in het aankomende, vierde seizoen: Season 4 - Assimilation.

Fans komen meer te weten over Jimmie "Forge" McCormick, een voormalig Hyper Fighting Champion die een Apex Legend is geworden. Maar, een mysterieuze moordenaar heeft hem, en zijn sponsor Hammond Robotics, in het vizier. Vang een glimp op van de nieuwe Legend én de kwaadaardige vijand in deze nieuwe Stories from the Outlands - Up Close and Personal-trailer op YouTube.

Apex Legends Season 4 - Assimilation gaat van start op 4 februari en luidt de volgende contentuitbreiding in, als onderdeel van de eerste verjaardag van Apex Legends. Spelers kunnen uitkijken naar een grote hoeveelheid nieuwe content, waaronder een nieuwe Legend, veranderingen in World's Edge, de Sentinel, een splinternieuwe bolt-action sniper rifle, en nog veel meer. Verwacht ook nieuwe loyaliteitsbeloningen en een nieuwe Battle Pass.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Apex Legends

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.