Alle Nieuws

ASUS brengt Zephyrus S (GX701) gaming laptop met 300hz scherm uit

door _TheGamer_
09-12-2019 10:16
Geen reacties

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft zijn geliefde Zephyrus S (GX701) gaming laptop uitgerust met 300hz beeldscherm en deze variant is nu verkrijgbaar in Nederland en België. De nieuwe 300Hz beeldschermen zijn onthuld tijdens IFA 2019 en worden geïntegreerd in verschillende Strix en Zephyrus gaminglaptops, waarvan de GX701 het allereerste model is dat in de Benelux verkrijgbaar is. Dit type beeldscherm geeft bovendien inkijk in de toekomst van esports en hardcore gaming, en is gekwalificeerd als de snelste ter wereld.

ROG is niet alleen gefocust op het afleveren van de snelste apparatuur voor gaming, maar ook op het vertalen van deze snelheid naar een extra responsieve, indringende ervaring. Door laptopbeeldschermen met een hoge refresh rate te integreren krijgen gamers de mogelijkheid om meer frames per seconde te zien, waardoor de gameplay soepeler wordt, voornamelijk tijdens het spelen van esports titels met hoge snelheid. Bovendien geeft dit de speler een competitief voordeel ten opzichte van zijn tegenstander.


Over de ROG Zephyrus S (GX701)
De ROG Zephyrus S zet de standaard voor ultraslanke gaminglaptops. Nu met nog grotere aspiraties, dankzij een 17" scherm met supersmalle bezel in een behuizing van slechts 18,7mm dun, zodat de speler volledig opgaat in zijn games. Ultraslanke laptops bieden minder ademruimte voor koeling, maar het unieke ROG Active Aerodynamic System (AAS) helpt de Zephyrus S topprestaties te behalen voor gaming en andere zware werklasten. Naast het vernieuwde beeldscherm beschikt de gaminglaptop over een grote hoeveelheid werkgeheugen, een krachtige CPU, NVIDIA RTX-graphics en een SSD van 1TB. 
 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  ASUS Zephyrus S (GX701)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.