Alle Nieuws

Tom Clancy's The Division 2 Situation: SNOWBALL, start 10 december voor PS4, Xbox One en PC

door _TheGamer_
05-12-2019 10:58
Geen reacties

Tom Clancy's The Division 2 introduceert op 10 december een gratis, feestelijk in-game event genaamd Situation: Snowball. Gelijktijdig met de lancering van dit evenement is Titel Update 6.1 beschikbaar, die onder andere een bètaversie van de nieuwe Hardcore Modus naar de game brengt.

Tijdens Situation: Snowball sluipen Washington D.C.'s meest geniepige vijanden door de straten met knalrode kerstmutsen op. Wanneer spelers deze vijanden neerhalen, ontvangen zij een exclusief wapen met als munitie – jawel - sneeuwballen. Daarnaast voegt dit event de Silent Night Apparel Cache toe met daarin 35 nieuwe, unieke items om te verzamelen. Elke speler ontvangt tijdens het event één gratis sleutel om een kist te openen en spelers met de Year One Pass ontvangen er zelfs vier. Alle sleutels zijn geldig tot het einde van het tijdelijke event. Als klap op de vuurpijl ontvangt elke speler tussen 10 december en 7 januari sowieso zijn of haar eigen kerstmuts om de feestdagen in-game in stijl door te komen.

Titel Update 6.1 brengt een bètaversie van de nieuwe Hardcore Modus naar de game. In deze nieuwe modus is de dood permanent, waardoor spelers alles op alles moeten zetten om Washington D.C. te bevrijden van al haar vijanden. Tactiek, communicatie en de juiste coöp-partners betekenen hier het verschil tussen leven en dood.


Tom Clancy's The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's The Division 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.