Alle Nieuws

Sniper Ghost Warrior Contracts is nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox en PC

door UC52
22-11-2019 10:00
Geen reacties

CI Games maakt bekend dat het langverwachte Sniper Ghost Warrior Contracts nu verkrijgbaar is. De game biedt gameplay die dieper gaat dan ooit, om de serie naar een hoger niveau te tillen.

Sniper Ghost Warrior Contracts biedt diverse vernieuwingen, inclusief het gloednieuwe  Dynamic Reticle System dat goed is voor een intense sniper-ervaring, een dramatische dismemberment-mode en het verbeterbare AR-masker. Deze open sandbox-game verplaatst spelers naar de woeste Siberische wildernis, waar ze kunnen gaan waar ze willen om zelf te bepalen hoe ze van de pure sniper-gameplay willen genieten.

De game biedt toegang tot 25 unieke en uitdagende contracten, verspreid over vijf aanzienlijke maps vol hindernissen en interessante plekjes om te ontdekken. Spelers worden uitgedaagd om doelwitten te elimineren met nieuwe, nauwkeurige sniping-mechanics, waarbij ze kunnen kiezen uit een fors arsenaal nieuwe wapens en gadgets.

Spelers moeten voor elke opdracht zelf de perfecte kill en terugtrekking plannen, waarbij geen twee missies hetzelfde zijn.

Sniper Ghost Warrior Contracts streeft naar het perfectioneren van het sniper-gevoel, van zijn diepgaande single-player campaign tot zijn ijzersterk terugkerende, intense, missiegebaseerde contractensysteem. Bereid je voor om te vertrekken naar de Siberische wildernis en alle unieke omgevingsobstakels die je daar treft, want Sniper Ghost Warrior Contracts staat op scherp.

Sniper Ghost Warrior Contracts is nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC. 

 

Vergelijk prijzen  Sniper Ghost Warrior Contracts

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.