Alle Nieuws

Doom 64 toegevoegd aan Doom Eternal pre-order bonussen die verkrijgbaar is vanaf 20 maart

door Fraosa
24-10-2019 22:57
Geen reacties

De hel was een plaats waar geen sterveling zou moeten komen. Maar to hell with that! Doom 64 lanceert op 20 maart 2020 voor PlayStation 4,  Xbox One en PC naast Doom Eternal als een pre-orderbonus. Nintendo Switch-spelers kunnen Doom 64 vanaf 20 maart kopen of pre-orderen om de game gratis te krijgen wanneer Doom Eternal later op het platform uitkomt. De release markeert de eerste keer in 23 jaar dat spelers de cult-klassieker kunnen ervaren op moderne consoles.


De Gratis digitale download van Doom 64 is beschikbaar met elke eerdere, huidige of toekomstige pre-order van Doom Eternal tussen nu en de release op 20 maart.


Doom 64 – dat origineel op 31 maart 1997 verscheen voor Nintendo 64 – zit inbegrepen in de pre-order van de basisgame alsook bij de Deluxe Edition als onderdeel van de Rip and Tear Pack. De Rip and Tear Pack bevat ook de de DOOT Revenant spelerskin, de Throwback Shotgun wapenskin en het Cultist Base Master Level, een geremixte versie van het campagne-level ‘Cultist Base’, met nieuwe uitdagingen en verrassingen.

Met meer dan 30 actievolle levels is Doom 64 beter dan ooit terug en geeft het zowel nieuwkomers als levenslange fans de mogelijkheid om te ‘rip and tear’en. En, met de extra bonussen in de Rip and Tear Pack, DOOT je je op 20 maart een helse weg door Doom Eternal.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Doom Eternal

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.