Alle Nieuws

Uplay+ nu beschikbaar voor Windows PC

door _TheGamer_
06-09-2019 13:44
Geen reacties

Meld je nu aan en krijg tot en met 30 september gratis toegang tot Uplay+


Uplay+, de gloednieuwe abonnementservice van Ubisoft, is vanaf nu beschikbaar voor Windows PC. Voor €14,99 per maand geeft Uplay+ onbeperkte toegang tot meer dan 100 games, inclusief nieuwe releases, klassiekers, premium edities*** en extra contentpakketten. Spelers die zich nu aanmelden voor Uplay+ krijgen toegang* tot een gratis proefperiode tot en met 30 september 2019. Registreren kan via uplay.com.

Uplay+-abonnees krijgen automatisch toegang tot alle bèta's en de early access** van aankomende releases, waaronder de Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint bèta, die vandaag van start is gegaan. Daarnaast krijgen Uplay+-abonnees drie dagen vervroegde toegang tot de Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition*** op 1 oktober.

Uplay+-abonnees krijgen toegang tot een groeiende catalogus van meer dan 100 Ubisoft-games, die samen meer dan 4.000 uur aan gameplay bevatten en bestaan uit meer dan 25 franchises en meer dan 40 premium edities.*** Bekijk de volledige lijst met games op uplay.com.

Uplay+ gaat in 2020 ook beschikbaar zijn op Stadia, het nieuwe generatie gamingplatform.


* Eén gratis testversie per Ubisoft Account van 3 t/m 30 september 2019. Om te beginnen met de proefperiode moeten spelers een geldige credit- of debetkaart voorleggen. Het volledige bedrag van de abonnementsdienst (€ 14,99) wordt in rekening gebracht bij het verstrijken van de gratis proefperiode op 1 oktober 2019, tenzij spelers opzeggen voor 30 september – 23:59 uur, via uplayplus.ubisoft.com. Aanvullende voorwaarden en condities zijn van toepassing, inclusief leeftijds- en territoriale beperkingen; voor meer informatie, ga naar de FAQ-sectie op uplayplus.ubisoft.com. Dit is een promotionele aanbieding en is onder voorbehoud van wijzigingen. Ongeldig indien wettelijk verboden.

** Vervroegde toegang tot alle deelnemende games tot drie dagen voor hun releasedatum.

*** Premium of speciale edities van games (bijvoorbeeld: Ultimate/Gold/Deluxe Editions), bevatten mogelijks niet alle premium-inhoud via Uplay+.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.