Alle Nieuws

EA en Popcap kondigen Plants vs. Zombies Battle for Neighborville aan

door Fraosa
05-09-2019 10:30
Geen reacties

Popcap, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville aangekondigd - een game die spelers verwelkomt in Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. PopCap lanceert de nieuwe Plants vs. Zombies -titel met een geheel nieuwe manier om het nog voor de release te spelen.

De game bevat knotsgekke actie die fans van de voorgaande Plants vs. Zombies-shooters kennen en waarderen. Spelers kunnen Prettig Park induiken voor simpele multiplayer-gevechten, of gebruikmaken van het sociale bord om teams te vormen met andere spelers. Spelers kunnen een einde maken aan alle gevaren in drie vrij verkenbare regio's, waaronder het bekende, centraal gelegen Stadscentrum van Neighborville, en de uithoeken van Neighborville verkennen: het hete en stoffige Berg Steil en het levendige maar vreemde Bos Bizar.

De spannende multiplayer-gameplay ligt centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Spelers kunnen het tegen elkaar uitvechten met 20 volledig aanpasbare personageklassen, waaronder terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter en de Happer. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten, zoals de Schaduwzwam, een meester van het duister, en de altijd energieke Elektrodanser. Daarnaast beschikt elke factie over een klasse die zich concentreert op teamwork: de Eik en Eikel, en de Ruimte-cadet. Spelers kunnen ook in elke spelmodus samenwerken met splitscreen co-op* en online co-op, of je nou samen op avontuur wil gaan in een van de levendige vrij verkenbare regio's of liever de directe confrontatie aangaat in een van de zes verschillende multiplayer-modi. Maar daar houdt de pret nog niet op, want na de release in oktober kunnen spelers ook genieten van festivals om nieuwe seizoensgebonden beloningen te ontgrendelen.

De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Founder's Edition is er voor mensen die nog voor de release willen spelen. Beschikbaar op pc via Origin, op de Xbox One en op de PlayStation®4. De Founder's Edition is een vroege versie van de game die fans de kans geeft om een Founder te worden. Founders krijgen elke week, gedurende een periode van zes weken, toegang tot nieuwe onderdelen van de game, waaronder nieuwe multiplayer-modi, vrij verkenbare regio's en andere geweldige content. Dit zal zo door blijven gaan tot de officiële release op 18 oktober. Naast de kans om eerder te spelen, kunnen Founders exclusieve beloningen verdienen en wordt alle gemaakte spelvoortgang overgedragen naar de Standard Edition die Founders zonder aanvullende kosten zullen ontvangen.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Plants vs. Zombies Battle for Neighborville

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.