Alle Nieuws

E. Honda, Lucia en Poison toegevoegd aan Street Fighter 5 (V) Arcade Edition

door Fraosa
06-08-2019 23:00
Geen reacties

Drie nieuwe challengers doen mee met Street Fighter V: Arcade Edition, wat de totale line-up versterkt naar een indrukwekkende 38 personages. E. Honda, Lucia en Poison zijn vanaf nu beschikbaar en brengen hun unieke persoonlijkheden en vechtstijlen naar de game op PlayStation 4 en Steam. Daarnaast zal de iconische badhuis-stage 'Honda Sento' van E. Honda in een gemoderniseerde vorm vanaf nu beschikbaar zijn in SFV: AE.

Met de toevoeging van 's werelds favoriete sumoworstelaar E. Honda is de iconische World Warriors line-up compleet in Street Fighter V: Arcade Edition. Zijn kenmerkende Sumo Headbutt wordt een nog sterkere Onigawara wanneer zijn V-Trigger geactiveerd wordt. Eerlijk maar koppig, E. Honda houdt het altijd netjes; vooral wanneer hij op eigen terrein concurreert, het vernieuwde 'Honda Sento' badhuis.

Agent Lucia Morgan, detective voor het Metro City Police Department die voor het eerst verscheen in Final Fight 3, maakt haar Street Fighter-debuut in SFV: AE. Lucia maakt de boel warmer met Burning Fight, een krachtige V-Trigger die alle op trappen-gebaseerde special moves drastisch verbeteren.

De opzwepende Poison keert terug in Street Fighter V: Arcade Edition na haar eerdere verschijning in Ultra Street Fighter IV. De dodelijke dame uit Final Fight haalt haar Poison Cocktail tevoorschijn, een door Molotov-geïnspireerde V-Trigger die een gat brandt in de levenspunten van haar tegenstanders.

E. Honda, Lucia en Poison zijn vanaf nu beschikbaar in Street Fighter V: Arcade Edition, per stuk voor € 5,99 of 100,000 Fight Money. Een optionele 'Summer 2019 Character Bundle' is ook beschikbaar voor €14,99 en bevat alle drie de nieuwe personages naast een Battle Costume voor elk personage en Default Colors 3-10.

Zoals eerder zijn alle DLC-personages in Street Fighter V volledig gratis te verdienen door het voltooien van verschillende in-game uitdagingen en het verdienen van de in-game valuta genaamd Fight Money. Wie niet kan wachten kan de personages ook meteen kopen met echt geld.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Street Fighter 5 (V) Arcade Edition

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.