Alle Nieuws

Logitech G PRO X Gaming Headset met Blue VO!CE-technologie aangekondigd

door _TheGamer_
09-07-2019 12:16
Geen reacties

Logitech G introduceerde vandaag twee nieuwe PRO gaming headsets: de Logitech G PRO X Gaming Headset en de Logitech G PRO Gaming Headset. Beide headsets zijn ontworpen en gebouwd met hulp van professionele esporters. Daarnaast combineren de headsets comfort en duurzaamheid met geluids- en spraaktechnologie van hoge kwaliteit, zodat gamers kunnen klinken en horen als een echte pro.

De PRO X markeert het debuut van Blue VO!CE-software, ontwikkeld in samenwerking met de vooraanstaande microfoon expertise van Blue Microphones. Blue VO!CE biedt met behulp van de geavanceerde gaming software, Logitech G HUB, een set van real-time microfoon effecten die heldere, professionele spraakcommunicatie mogelijk maakt. Hierdoor kun je je eigen stem aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren, waardoor teamgenoten je beter kunnen horen en je als een professionele streamer kunt overkomen.

Met de geïntegreerde opname- en afspeelfunctie van Blue VO!CE kunnen gamers snel een vooraf ingesteld filter profiel selecteren en zien welk profiel het beste klinkt voor de unieke toon en volume van hun stem. Blue VO!CE heeft ook een geavanceerde modus met een volledige set van pro-grade effecten, waaronder een compressor, de-esser en de-popper.

De nieuwe gaming headsets zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen urenlang comfortabel gedragen kunnen worden, maar ook heel duurzaam zijn. Dit helpt professionals bij hun stringente training- en reisschema's. Het lichte ontwerp is gemaakt van aluminium en staal, is voorzien van zachte oorkussens en heeft een premium in kunstleder gewikkelde hoofdband. Bij de PRO X wordt een extra set met velours bedekte oorkussens meegeleverd.

De PRO X en PRO gaming headsets zijn compatibel met PC en mobiele apparaten en zijn voorzien van Logitech G's exclusieve Pro G 50mm audio driver. De headsets zijn gemaakt van hybride, fijnmazig materiaal voor hoogwaardige audio en leveren een diepe bas met een rond geluidsprofiel voor zeer cinematografische audio. De PRO X biedt bovendien DTS Headphone: X 2.0 surround sound, een fantastische technologie die de 3D-omgeving van de originele opname simuleert.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Logitech G PRO

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.