Alle Nieuws

Extreme uitdagingen in World War Z met de 'Six Skulls' Update

door Fraosa
03-07-2019 15:20
Geen reacties

Saber Interactive heeft de gratis 'Six Skulls' update uitgebracht voor World War Z, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De 'Six Skulls' update is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4 en vanaf morgen op Windows PC. Dit nieuwste contentpakket introduceert de nieuwe extreme six-skull moeilijkheidsgraad-instelling voor alle tot nu to uitgebrachte chapters. Deze uitdagingen vereisen meer dan ooit het goed bewaren van hulpmiddelen, een strategie om alle hoeken in de gaten te houden en een ervaren trigger finger, met unieke beloningen voor iedereen die dapper genoeg is om de uitdagingen aan te gaan.

De 'Six Skulls' update volgt de recente toevoeging van 'The Undead Sea' patch, die een nieuwe missie op een geïnfecteerde pont in Tokio toevoegde samen met een afschuwelijk nieuw type zombie. Het team heeft plannen om in de nabije toekomst 'The Big Update' uit te brengen. Deze gratis DLC heeft een nieuwe weekly challenge modus naast een aantal wapenvarianten, character skins en accessoires.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  World War Z

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.