Alle Nieuws

The King of Fighters karakters in in Dead or Alive 6

door Fraosa
24-06-2019 07:02
Geen reacties

Koei Tecmo Europe en Team Ninja kondigen de toevoeging aan van de eerste twee DLC-personages die hun entree maken in het Dead or Alive-universum, de enige echte Mai Shiranui en Kula Diamond uit The King of Fighters van het bekende vechtspel van SNK. Deze nieuwe personages zijn nu beschikbaar als deel van de DOA6 Season Pass 1.

Mai Shiranui, bekend onder The King of Fighters-fans als 'The Alluring Ninja', is een kunoichi (vrouwelijke Ninja) en Shiranui-stijl ninjutsu gebruikster. Deze lenige vechtster gebruikt grote waaiers als wapens, terwijl ze met haar flitsende kleding en vurige aanvallen tegenstanders zonder genade te lijf gaat.

Samen met Mai komt ook 'The Ice Doll' Kula Diamond naar Dead or Alive 6. Diamond gebruikt snelle slagen en onverwachte overgangen naar speciale aanvallen door middel van cancels. Ze heeft de mogelijkheid om ijs in haar aanvallen te gebruiken, waardoor ze een voordeel heeft over bevroren vijanden dankzij de kracht om waterdeeltjes in de lucht de bevriezen. Diamond werd door de NESTS-organisatie als aangepast mens ter wereld gebracht. Dit bracht wat complicaties met zich mee, waaronder een vreemde snoepverslaving en een jonger uiterlijk dan haar daadwerkelijke leeftijd.


Dead or Alive 6 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. 

Vergelijk prijzen  Dead or Alive 6

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.