Alle Nieuws

Dr. Mario World wordt op 10 juli uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten

door Fraosa
18-06-2019 13:41
Geen reacties

Registreer je van tevoren en speel de mobiele puzzelgame van Nintendo als een van de eersten...

Als je je van tevoren registreert, ontvang je een melding zodra Dr. Mario World, de nieuwste mobiele game van Nintendo, te downloaden is. De game wordt op 10 juli uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Op ons YouTube-kanaal kun je de trailer bekijken, waarin nieuwe informatie over de puzzelgame uit de doeken wordt gedaan, zoals gameplay, de kleurrijke virussen, de personages en meer.

In Dr. Mario World wordt de wereld gekweld door nare virussen. Dr. Mario en zijn vrienden worden opgezadeld met de taak om de virussen te bestrijden door ze te matchen met capsules die dezelfde kleur hebben. Blijf kalm, neem de tijd en houd je zenuwen in bedwang, want je moet elk level met een beperkt aantal capsules uitspelen.

Gelukkig hoeft Dr. Mario de klus niet in zijn eentje te klaren, want Dr. Peach, Dr. Bowser, Dr. Toad en vele anderen staan hem bij om de nare virussen uit te roeien. Elk personage beschikt over diverse vaardigheden. Vanaf de release zijn er meer dan 200 levels in talloze werelden beschikbaar en na de release worden er regelmatig nieuwe dokters, levels en werelden toegevoegd aan Dr. Mario World. Aan jou de eervolle taak om uit te dokteren hoe je elk level kunt uitspelen.

Je kunt Dr. Mario World ook met vrienden en spelers van over de hele wereld spelen. Je kunt hartjes krijgen van je vrienden en die hartjes kun je gebruiken om de Stage Mode te spelen. In de Versus Mode kun je anderen online uitdagen voor een bloedstollend één-tegen-één-duel.
 

Dr. Mario World is gratis te spelen en zal op 10 juli worden uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten.
Als je een notificatie wilt ontvangen zodra je de game kunt downloaden, kun je je vanaf vandaag registreren.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.