Alle Nieuws

Apex Legends Season 2 - Battle Charge verschijnt op 2 juli

door _TheGamer_
09-06-2019 11:52
1 Reacties

Op EA Play in Los Angeles heeft Respawn Entertainment vandaag aangekondigd dat Apex Legends Season 2 – Battle Charge op 2 juli haar debuut zal maken op de PlayStation 4, Xbox One en PC (Origin). Het volgende seizoen van het enorm populaire battle royale-spel introduceert een sensationele nieuwe Legend, een ranked modus, een nieuwe Battle Pass boordevol dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, en nog veel meer.

Apex Legends Season 2 – Battle Charge verwelkomt Natalie "Wattson" Paquette in de Apex Games-selectie van Legends. Wattson, die in en rond de Apex Arena is opgegroeid, verrijkt de strijd met haar kennis over Kings Canyon en elektrotechniek. Ze bepaalt het verloop van de strijd met hoogspanningsbarrières en een mast die vijandelijk geschut blokkeert: iedereen die haar onderschat, zal geschokt zijn. Bekijk hier het verhaal van Wattson in haar geïllustreerde personagevideo.

Season 2 is tevens het debuut van een gloednieuwe modus: Ranked 1.0. In Ranked worden spelers ingedeeld op basis van vaardigheid om de top van zes aparte tiers (Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond en Apex Predator) te bereiken, en aan het einde van elk seizoen op basis van hun plaatsing exclusieve cosmetische items en beloningen te verdienen.

In Season 2 krijg je een nieuwe en verbeterde Battle Pass boordevol nieuwe beloningen, speciale uitdagingen, nog meer Legendary skins, de mogelijkheid om metaal voor crafting te verdienen, drie gloednieuwe content-categorieën en nog veel meer... Dat zijn slechts een paar dingen waar fans naar kunnen uitkijken met de Battle Pass van dit seizoen. Meer informatie volgt naarmate Season 2 dichterbij komt.

Spelers komen ook een nieuw wapen tegen, de L-STAR, dat haar debuut maakt in Season 2. Dit energiemachinegeweer deelt harde klappen uit met zware projectielen, maar deze kracht heeft wel een prijs: bij aanhoudend vuur raakt de L-STAR oververhit, waardoor het wapen korte tijd niet meer functioneert. Je moet het ritme dus leren kennen om er optimaal gebruik van te kunnen maken.  

Voorlopig kunnen spelers bewijzen dat ze het ultieme roofdier zijn op het in-game evenement Legendary Hunt, dat loopt van nu t/m 18 juni. Voltooi tijdelijke uitdagingen om Rare, Epic en nog meer Legendary skins voor wapens en Legends te scoren. Spelers kunnen zich ook aansluiten bij een nieuwe Apex Elite Queue, waarin ze het tegen de beste Apex Legends kunnen opnemen om te bewijzen dat ze het neusje van de zalm zijn. Spelers verdienen een plek in de Apex Elite Queue door in een willekeurige match in de Top 5 te eindigen.

Reacties / Vragen (1)

  1. FinalFantasy

    Seizoen 1 vond ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen hoop dat Respawn nu dit wel netjes kan oppakken! Ben een grote fan Modern Warfare series. 

    09-06-2019 12:02
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.