Alle Nieuws

Atelier Lulua:The Scion of Arland vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4 en Switch

door Fraosa
24-05-2019 12:25
Geen reacties

Koei Tecmo Europe en GUST Studios bereiden zich voor op de lancering van Atelier Lulua The Scion of Arland vandaag voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC. Deze meeslepende role-playing game neemt spelers mee op een magisch avontuur door het mythische Arland, waar de jonge heldin Lulua op een epische tocht vertrekt om de familiegeheimen van het thuisland te ontdekken.

Atelier Lulua: The Scion of Arland borduurt verder op het verhaal van de fan-favoriete Arland-trilogie en spelt zich een aantal jaar af na de titel Atelier Meruru: The Apprentice of Arland uit 2012. Fans die bekend zijn met de serie zullen meteen teruggebracht worden naar het land waar ze van houden door Lulua, een aspirant-alchemist in training die een eeuwenode codex ontdekt en krachten binnenin ontwaakt.

Op haar avontuur vol ontdekkingen en nieuwe alchemistische kennis, moet Lulua de geheimen van de codox ontrafelen terwijl ze de beginselen van de Atelier-serie moet leren: ontdekken, synthesis en gevechten. Gedurende haar avontuur maakt Lulua kennis met een interessante cast reisgenoten, met een paar bekende gezichten die zich bij de line-up voegen inclusief: de befaamde alchemist en de moeder van Lulua, Rorolina Frixell; de ex-leerling van Rorona en invloedrijke alchemist, Totooria Helmold; snuggere avonturier en privé-voogd van Totori, Mimi Houllier Von Schwarzlang; en voormelig ridder veranderd in Chief van de 'Guardian Force', Sterkenburg Cranach. De personages komen samen om een verhaal te vertellen dat uniek is aan het Atelier-universum, terwijl Lulua vertrekt op een missie om naar kinderdroom te vervullen om een legendarische alchemist te worden die kan tippen aan de spreuken die haar moeder ooit uitsprak.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Atelier Lulua The Scion of Arland

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.