Alle Nieuws

Just Cause 4 Los Demonios DLC aangekondigd voor PS4, Xbox One en PC

door _TheGamer_
22-05-2019 10:29
Geen reacties

Bereid je voor op een groot gevecht tegen demonische krachten uit het verleden in de gloednieuwe Los Demonios DLC voor Just Cause 4 op 3 juli 2019 op Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Windows PC.

Wanneer Rico & Javi een nieuw ontdekte tempel van de kust van Solis verkennen, bevrijdt een archeoloog van de Black Hand onverwachts een eeuwenoude demonische kracht. Een parasietachtige infectie verspreidt zich nu over Solis, waar het de bevolking teistert en alle Black Hand soldaten op haar pad aanvalt. Rico moet deze verschrikkelijke nieuwe bedreiging aanpakken en de oplossing zoeken om deze demonische invasie van het eiland te halen, voor het te laat is! Met Los Demonios ontdek je een compleet nieuwe sandbox gameplay-ervaring wanneer demonische hordes, pulserende twijgen en met spores gevulde wolken de dorpjes van bewoners van Solis infecteren in deze spannende bovennatuurlijke toevoeging aan Just Cause 4.

Neem het op tegen demonen in nieuwe missies waarbij alle skills en tools van Rico gebruikt moeten worden om als winnaar uit de bus te komen. Vicieuze demonen spugen bijtende projectielen, bezitten soldaten over en nemen zelfs voertuigen over om ze tegen Rico te keren.

De nieuwe missies integreren naadloos in de Just Cause 4 sandbox en verbeteren de gestoorde open world-ervaring nog meer, samen met een terugkeer van de populaire liberation gameplay uit Just Cause 3. Ook kunnen nieuwe wapens en uitrusting vrijgespeeld worden, waaronder de Demon Crossbow en Demon Egg Supply Drop. Los Demonios laat je deze vernietigingswerktuigen gebruiken in de open world sanbox van Just Cause 4 voor explosieve actie en spannende, chaotische momenten.

De Just Cause 4 Spring Update draait op volle toeren! Just Cause 4 is sinds launch drastische verbeterd, met algehele betere grafische elementen op alle platformen naast gameplay tweaks voor een soepelere ervaring. Vandaag is ook een gigantische patch uitgerold die de world lighting veranderd, wat de manier waarop licht met de omgeving omgaat verbetert en een serieuze visuele uprade aan de Just Cause 4-wereld geeft. Daarnaast horen er vernietigbare beelden en treinbruggen, nieuwe chaos objects om in de open world te vernietigen, meer ammo en een opgeschroefd 'heat' systeem waardoor de Black Hand nog uitdagender wordt voor Rico.

Gold Edition kopers kunnen 7 dagen eerder aan de slag met de Just Cause 4 Los Demonios DLC. Gold-toegang begint op 26 juni 2019.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Just Cause 4

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.