Alle Nieuws

Kingdom Come Deliverance kondigt een Royal Collector's Edition aan voor PS4, Xbox One en PC

door UC52
22-05-2019 06:23
Geen reacties

Om de meer dan een miljoen keer verkochte roleplaying game Kingdom Come Deliverance te vieren kondigen Warhorse Studios en Deep Silver trots de Royal Collector's Edition aan voor PlayStation 4, de Xbox One en PC. Fans krijgen de complete ervaring van één van de best beoordeelde games van 2018 vanaf 25 juni 2019. De Royal Collector's Edition is inclusief een verbeterde versie van de basisgame evenals alle DLC en aanvullende exclusieve content.
 

Royal Collector's Edition bevat:

· Kingdom Come: Deliverance Royal Edition*
· Dubbelzijdige poster met 'A Woman's Lot'-artwork en wereldkaart
· 15cm hoog polyresin beeldje van Theresa, silver geverfd met een antieke afwerking
· Officiële Kingdom Come: Deliverance soundtrack selectie op Audio-CD
· Deliverance – Making of Kingdom Come en Fechtbuch: The Real Swordfighting behind Kingdom Come op Blu-ray
· Decoratieve metalen speldje met het Kingdom Come: Deliverance logo

*Kingdom Come: Deliverance Royal Edition komt inclusief alle DLC:

- Treasures of the Past
Treasures of the Past speelt unieke schatkaarten en een in-game pantser voor Henry vrij.

- From The Ashes
Als de nieuw benoemde gerechtsdeurwaarder moeten spelers beslissen wat er eerst gebouwd moet worden, hoe ze mensen willen aantrekken en hoe onenigheden onder de bevolking aangepakt moeten worden. Het leven van een gerechtsdeurwaarder is niet makelijk, maar zelfs hij mag wel eens genieten na een dag hard werken. Een testrit maken op één van de nieuwe paarden, een dobbelsteen gooien of de plaatselijke taverne – die hij zelf heeft laten bouwen – bezoeken zijn een greep uit de activiteiten die worden geïntroduceerd in From the Ashes.

- The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
Amorous Adventures geeft spelers de taak om hun vriend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en hij heeft begeleiding van Henry nodig om het hart van de beeldschone Karoline te overwinnen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht aller tijden beloven uren aan nieuwe leuke momenten in Kingdom Come: Deliverance.

- Band of Bastard
Deze add-on laat spelers meereizen met een groep huursoldaten die de wegen bewaken. Spelers raken verstrikt in een web van oude haat tussen Radzig Kobyla en een andere familie nobelen, en worden ingehuurd om Radzigs realm te beschermen. Spelers sluiten zich aan bij deze verontrustende groep mannen, onder leiding van de beruchte Sir Kuno Baron van Rychwald. Niet alleen om ze te helpen, maar ook om ze in toom te houden.

- A Woman's Lot
In 'A Woman's Lot' speel je als Theresa, vergezelgd door haar loyale hond Tinker in een opzichzelfstaande questline. Je ervaart het gewone leven in Skalitz en aanschouwt later de inval van Sigismund vanuit een compleet ander perspectief. 'A Woman's Lot' geeft je het laatste puzzelstuk van het Skalitz-verhaal, waarin je ontdekt wat er gebeurt vlak voor Henry bewusteloos gevonden werd.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Kingdom Come Deliverance (Royal Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.