Alle Nieuws

Tom Clancy's Rainbow Six Siege onthult Operation Phantom Sight

door _TheGamer_
20-05-2019 11:15
Geen reacties

Alle details van Operation Phantom Sight, de nieuwe content update van Year 4 Season 2, zijn bekend. Operation Phantom Sight introduceert Nøkk en Warden, een nieuwe aanvaller en verdediger, evenals een volledig herwerkte versie van de map Kafe Dostoyevsky. Daarnaast introduceert het nieuwe seizoen updates voor de Rainbow Six Siege in-game store, de Ranked Playlist en wijzigingen in de onlangs geïmplementeerde functie Reverse Friendly Fire.

In Season 2 herdefiniëren Nøkk en Warden hoe informatie wordt verzameld. Gewapend met de FMG-9 en SIX12-SD, gebruikt Nøkk haar high-tech HEL Presence Reduction gadget om geruisloos achter vijandige linies te sluipen terwijl ze onzichtbaar is voor camera's en drones. Warden gebruikt zijn Glance Smartglasses om zijn zicht te verbeteren in rook en om immuun te worden voor flashes als hij stilstaat. Zijn M590A1 en MPX maken hem tot een krachtige en standvastige verdediger.

Naast de twee nieuwe Operators verkennen spelers de volledig herwerkte versie van de map Kafe Dostoyevsky. De map heeft een flinke update gekregen. De eerste verdieping is herontworpen, nieuwe bomb sites zijn op de tweede verdieping geplaatst en talrijke andere updates verbeteren de herspeelbaarheid en gameplay-mogelijkheden. Andere functies die in het komende seizoen worden geïntroduceerd, zijn onder meer: updates voor Reverse Friendly Fire op basis van data en feedback van de community, een herwerkte Ranked Playlist en een verbeterde in-game store.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.