Alle Nieuws

Metro Exodus Expansion Pass content onthuld door 4A Games

door UC52
17-05-2019 06:55
Geen reacties

Deep Silver en 4A Games hebben vandaag details onthuld van de downloadbare content waaruit de Metro Exodus Expansion Pass zal bestaan.

Er zullen twee grote verhaal gedreven DLC-stukken zijn voor de game, waar gloednieuwe verhalen uit de Metro gevolgd worden. In plaats van Artyom krijgen spelers de kans om de wereld door de ogen van een nieuw personage en één van de Spartan Rangers te zien, de enige echte Amerikaan van de Aurora: Sam. Deze zullen beiden beschikbaar zijn als deel van de Expansion Pass, maar ze zijn ook los verkrijgbaar.

Een kleine waarschuwing als je nog niet de campaign van Metro Exodus voltooid hebt, want hierna volgen spoilers.
Het eerste verhaal dat spelers zullen volgen, The Two Colonels, komt in zomer 2019 en volgt Colonel Klebnikov net onder het oppervlakte van de dode stad Novosibirsk. Hij is op weg naar zijn zoon Kirill op oudjaarsdag.

Niet alles gaat goed voor de mensen daar: het slijm consumeert steeds meer de tunnels, aanvallen van mutanten lijken vaker voor te komen en het waardevolle 'green stuff' dat de mensen voor stralingsvergiftiging beschermt begint op te raken. Om ervoor te zorgen dat de mensen het overleven, moet de leiding drastische maatregelen nemen...
Je volgt de reis en ervaringen van Khlebnikov gedurende zijn laatste dagen in Novosibirsk, die Coloner Miller een jaar later terug volgt. Spelers kunnen de klassieke verhaal gedreven gameplay van de Metro series verwachten in dit nieuwe lineaire hoofdstuk compleet met een gloednieuw wapen, de dodelijke vlammenwerper, claustrofobische omgevingen en de al-te-bekende huiveringwekkende spanning.

Het tweede DLC-stuk, Sam's Story, komt begin 2020 naar spelers en is het spiksplinternieuwe sandbox survival level gebaseerd op Vladivostok. Sam, een US marine bij de ambassade van Moskou voor de bommen vielen, heeft lang gedroomd om terug te keren naar zijn thuisland waar hij misschien zijn familie levend terug kan vinden. Dit leek onmogelijk in de duistere tunnels van de Metro, maar toen de Spartans ontdekte dat Moskou niet de enige stad was die de oorlog overleefd had leek dit plotseling niet meer zo'n gek idee.

Sam zoekt vanaf de Aurora een manier om terug in de VS te komen, waarna hij arriveert in de overblijfselen van de door tsunami verwoeste havens, geruïneerde industriële gebouwen en afbrokkelende woongebouwen van Vladivostok. Sam moet alles wat hij geleerd heeft gebruiken om zijn tocht te voltooien, omdat deze nieuwe omgeving lastiger blijkt dan verwacht.
Spelers bepalen Sams pad door het Vladivostok survival sandbox-omgeving, terwijl ze op een gloednieuwe reis door de woestenij van post-apocalyptisch Rusland gaan.

De Expansion Pass content zal beschikbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Metro Exodus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.