Alle Nieuws

Nieuwe Ghost Recon Breakpoint verkrijgbaar vanaf 4 oktober in verschillende editie's

door _TheGamer_
10-05-2019 10:37
1 Reacties

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een diverse en vijandige open wereld. De complete game is te spelen in solo of coöp tot vier spelers. Het speelveld is Auroa, een mysterieuze eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren. 

De Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.

Spelers hebben totale controle over de tactische elementen van de uit te voeren missies. Daarnaast is de Ghost volledig aan te passen met duizenden customization-opties. Er staat een ijzersterk post-launch contentplan klaar voor Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Nieuwe verhaallijnen, classes en andere features worden regelmatig toegevoegd.


Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint verschijnt in verschillende edities:

· De Gold Edition bevat de game en de Year 1 Pass.

· De Ultimate Edition bevat de game, de Year 1 Pass en de Ultimate Pack.

· De Wolves Collector's Edition bevat de game, de Year 1 Pass, de Ultimate Pack, een Ubicollectibles figurine van Lt. Colonel Cole D. Walker, een Steelbook, exclusieve lithographs, Walkers dog tag, een waterbestendige kaart van Auroa en de soundtrack.

· De standalone Ubicollectibles figurine van Nomad is te pre-orderen in de Ubisoft Store.


Spelers met de Gold, Ultimate of Collector's Edition hebben drie dagen eerder toegang tot de game. Spelers die Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint pre-orderen krijgen toegang tot de Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Beta, die voor launch zal verschijnen. Daarnaast ontvangen zij de Sentinel Corp. Pack met exclusieve gear.


Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    I loveeee this game 😁😁

    10-05-2019 15:49
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.