Alle Nieuws

Kingdom Come Deliverance uitgesteld naar 11 juni

door _TheGamer_
09-05-2019 12:57
Geen reacties

Warhorse Studios en Deep Silver kondigen vandaag aan dat A Woman's Lot, de vierde uitbreiding voor de meer dan een miljoen verkochte middeleeuwse roleplaying-game Kingdom Come: Deliverance, op 28 mei uitgebracht zal worden. Om ervoor te zorgen dat spelers van de hoogste kwaliteit kunnen genieten, zullen beide de consoleversie van deze DLC en Kingdom Come: Deliverance Royal Edition fysiek en digitaal op 11 juni in de winkels liggen. De Royal Edition bevat de verbeterde versie van de basisgame naast alle gratis en betaalde DLC die tot nu toe uitgekomen zijn.

Contentoverzicht Royal Edition:

Alle aanbiedingen garanderen de volledige Kingdom Come: Deliverance-ervaring, waaronder:

- Treasures of the Past
Treasures of the Past speelt unieke schatkaarten en een in-game pantser voor Henry vrij.

- From The Ashes
Als de nieuw benoemde gerechtsdeurwaarder moeten spelers beslissen wat er eerst gebouwd moet worden, hoe ze mensen willen aantrekken en hoe onenigheden onder de bevolking aangepakt moeten worden. Het leven van een gerechtsdeurwaarder is niet makelijk, maar zelfs hij mag wel eens genieten na een dag hard werken. Een testrit maken op één van de nieuwe paarden, een dobbelsteen gooien of de plaatselijke taverne – die hij zelf heeft laten bouwen – bezoeken zijn een greep uit de activiteiten die worden geïntroduceerd in From the Ashes.

- The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
Amorous Adventures geeft spelers de taak om hun vriend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en hij heeft begeleiding van Henry nodig om het hart van de beeldschone Karoline te overwinnen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht aller tijden beloven uren aan nieuwe leuke momenten in Kingdom Come: Deliverance.

- Band of Bastard
Deze add-on laat spelers meereizen met een groep huursoldaten die de wegen bewaken. Spelers raken verstrikt in een web van oude haat tussen Radzig Kobyla en een andere familie nobelen, en worden ingehuurd om Radzigs realm te beschermen. Spelers sluiten zich aan bij deze verontrustende groep mannen, onder leiding van de beruchte Sir Kuno Baron van Rychwald. Niet alleen om ze te helpen, maar ook om ze in toom te houden.

- A Woman's Lot
In 'A Woman's Lot' speel je als Theresa, vergezelgd door haar loyale hond Tinker in een opzichzelfstaande questline. Je ervaart het gewone leven in Skalitz en aanschouwt later de inval van Sigismund vanuit een compleet ander perspectief. 'A Woman's Lot' geeft je het laatste puzzelstuk van het Skalitz-verhaal, waarin je ontdekt wat er gebeurt vlak voor Henry bewusteloos gevonden werd.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Kingdom Come Deliverance (Royal Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.