Alle Nieuws

Vampire The Masquerade - Bloodines 2 Tremere Clan Onthuld

door Fraosa
09-05-2019 11:10
Geen reacties

Paradox Interactive heeft vandaag de tweede volbloed vampierenclan in Vampire: The Masquerade Bloodines 2 onthuld: Tremere! De Tremere zijn met kennis-geobsedeerde warlocks die vernietigende bloedmagie loslaten op hun vijanden. Bekijk de nieuwe trailer om meer te weten te komen over de Tremere, hun motieven en zie één van de abilities in actie.

Andere vampierenclans zien de Tremere vaak als kluizenaars, bloedheksen of erger. Desondanks hebben de andere clans respect voor de bloedmagie van de Tremere, waardoor degenen die hun diensten aanbieden veranderen in waardevolle (doch ongemakkelijke) bondgenoten. De Tremere begonnen lang voor Seattle als occultisten op zoek naar onsterfelijkheid. Hoewel ze een manier vonden om eeuwig te leven, werd hun bloed in ruil verbonden aan magie. De oorsprong van deze vloek is grotendeels vergeten, maar blijft nog steeds de interacties met andere Kindred beïnvloeden. De Tremere mochten lang niet in grote getalen aanwezig zijn in Seattle. Tenminste, tot op heden...

De Tremere gebruiken krachtige bloedmagie om geheimen te onthullen en schokkende aanvallen los te laten. Spelers die zich aansluiten bij de Tremere kunnen twee disciplines toevoegen aan hun arsenaal: Thaumaturgy en Auspex. Thaumaturgy is de kenmerkende bloedmagie van de Tremere die ze ongeëvenaarde verwoestende kracht geeft. Auspex breidt de zintuigen uit buiten de limieten van het lichaam, waardoor er niets verborgen blijft voor deze Warlocks.

Thaumaturgy
Skewer – Lanceert een kleine gedeelte van het vampierenbloed richten de voeten van tegenstanders, waar het ontploft in een plek van messcherpe stekels. Wanneer ze oplossen vloeit een stroom bloed terug naar de gebruiker.
Purge – Stelt de vampier in staat om slachtoffers bloed te laten spugen, wat veel schade toedien. Een stroom bloed vloeit terug naar de gebruiker.
Blood Boil – Een Thaumaturgy-meester kan Purge een tweede keer op een getroffen NPC gebruiken, waardoor het bloed in hun aderen gaat schroeien. De stakker ontploft binnen enkele ogenblikken; omstanders in een groot gebied lopen schade op. Bloed van elk slachtoffer stroomt terug naar de gebruiker.

Het gebruik van Thaumaturgy voor getuigen is een Masquerade-overtreding.

Auspex
Aura Sense – Laat de vampier NPC's door muren heen zien, groepen mensen lezen en individuen markeren om ze op lange afstanden in de smiezen te houden. Het maakt het ook mogelijk om zwakke plekken in de verdediging van een gekozen NPC te zien.
Psychic Projection – Ontkoppelt de geest van het lichaam. Ongebonden kunnen ze het gebied in astrale vorm verkennen, en blijven ze vrij om Aura Sight te gebruiken om elk willekeurig personage te markeren. Daarnaast is het beheersen van de eigen zintuigen door de vampier zo sterk gegroeid dat ze de zintuigen van anderen voor een korte tijd telepathisch kunnen overbelasten.

Auspex gebruiken is geen Masquerade-overtreding.

Spelers die zich bij de Tremere clan aansluiten kunnen deze disciplines naast de individuele krachten uit hun Thinblood-verleden gebruiken. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Vampire The Masquerade Bloodlines 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.