Alle Nieuws

QuakeCon komt voor het eerst naar Europa tijdens het Year of Doom

door _TheGamer_
08-05-2019 11:35
Geen reacties

Vandaag zijn we verheugd om je de evolutie van Quakecon voor te stellen. Dit jaar, voor het eerst, organiseert Bethesda Softworks Quakecon Europe in het Londense Printworks op 26 en 27 juli. Het gratis evenement vindt tegelijkertijd plaats met de traditionele conventie in Dallas, Texas.

Speciaal voor het ‘Year of DOOM’, mogen aanwezige fans hands-on toegang tot de nieuwste en beste games uit het arsenaal van Bethesda verwachten. Doom Eternal staat centraal in dit tweedaagse evenement en is voor het eerst publiek speelbaar buiten Noord-Amerika. Daarnaast zijn een aantal bestaande en onuitgebrachte titels eveneens te spelen.

Wolfenstein: Youngblood, Rage 2, Quake Champions, Fallout 76 en The Elder Scrolls Online zijn enkele van de andere speelbare titels, maar dat is nog niet alles. Quakecon Europe organiseert niet alleen de eerste hands-on DOOM Eternal fan-ervaring buiten Noord-Amerika, maar biedt ook de mogelijkheid aan fans om te zien waar het allemaal begon met een retro-ruimte waar de bescheiden beginselen van DOOM worden tentoongesteld. 

De conventie zal nog andere ervaringen aanbieden, waaronder kunstgalerijen, panels van experts uit de game-industrie, een table top-hoek en de kans om een deel van het ontwikkeltalent van Bethesda te ontmoeten.


Klik hier als u kaartjes wilt kopen!
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Doom Eternal

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.