Alle Nieuws

The Elder Scrolls Online Elsweyr Tabletop RPG nu beschikbaar

door _TheGamer_
06-05-2019 13:08
Geen reacties

Duik op een andere manier in de wereld van Elsweyr, de nieuwste uitbreiding van The Elder Scrolls Online, door het als een tabletop RPG te spelen! Ervaren Dungeon Master en verhaalschrijver Karrym Herbar sloeg de handen in elkaar met Bethesda Benelux en ZeniMax Online Studios om een origineel tabletop RPG scenario te maken, volledig in de sfeer en het universum van The Elder Scrolls Online.

Zonder te veel weg te geven brengt het verhaal maximaal zes spelers naar de uitgestrekte woestijn, op de grens tussen Cyrodiil en Elsweyr. Ze zijn samengebracht om een karavaan met een waardevolle vracht te begeleiden, onder leiding van de Khajiit Kah’reem. Natuurlijk zal dit gezelschap enkele onverwachte obstakels tegenkomen en daarnaast nog een aantal grote verrassingen.

Deze papieren tabletop RPG-verhaallijn kan gespeeld worden met de bekendste regelsystemen en zou ongeveer twee tot drie uur in beslag nemen. Naast het volledige scenario komen er ook zes originele ESO character sheets vrij, waaronder een Khajiit Dragonknight en een Imperial Necromancer.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online Elsweyr

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.