Alle Nieuws

The VR Room haalt VR-werelden Assassin's Creed Origins en Odyssey naar Amsterdam en Utrecht

door Fraosa
03-05-2019 09:25
Geen reacties

The VR Room zet zijn uitbreiding in hoog tempo door. De omvangrijke hoofdvestiging in Utrecht is uitgebreid met een spannende VR Escape Room en ook The VR Room in Amsterdam heeft een spectaculaire virtual reality escape room verwelkomd. Op beide locaties kunnen bezoekers het universum van Assassin's Creed® Origins betreden in VR en vanaf 13 mei wordt er ook een tweede titel aangeboden die in het teken staat van de immens populaire franchise. De games zijn speciaal ontwikkeld voor virtual reality escape rooms door Ubisoft, de officiële partner. 

Het universum van AC Origins in Utrecht en Amsterdam
The VR Room heeft zijn hoofdvestiging in Utrecht uitgebreid met een VR Escape Room en ook de vestiging in Amsterdam heeft er een virtual reality escape room bijgekregen. Hiermee geeft het bedrijf een unieke twist aan de conventionele escape room. Op beide locaties is Escape the Lost Pyramid speelbaar. In deze game wanen twee tot vier spelers zich in het wonderbaarlijke universum van Assassin's Creed Origins en hebben zij 60 minuten de tijd om een weg uit The Lost Pyramid te vinden. Zij gaan op avontuur in het oude Egypte om te onderzoeken waarom een specifieke expeditie nooit succesvol is voltooid. Bekijk de trailer op het YouTube-kanaal van Ubisoft. 

Beyond Medusa's Gate
Bovendien wordt het aanbod van VR Escape Room op 13 mei in beide steden uitgebreid met Beyond Medusa's Gate. Deze game is ontworpen voor de doorgewinterde escaper en laat de speler het oude Griekenland uit Assassin's Creed® Odyssey ervaren. Ontsnap uit een gigantische grot en wees de mythische Medusa te slim af.

Razendsnelle groei The VR Room
Wouter van den Bijgaart, oprichter van The VR Room: 'We zijn binnen een korte tijd gigantisch gegroeid en we zien dat de interesse in virtual reality toeneemt. Vorig jaar hadden we met VR Lasergamen een primeur te pakken in Nederland en nu willen we ons aanbod met virtual reality escape rooms verbreden. We willen meer mensen de kans geven om virtual reality te beleven op een manier die thuis onmogelijk is en daarom breiden we onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam uit. Er komt nog meer aan, maar daar laten we binnenkort meer over los.''

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Origins

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.