Alle Nieuws

Final Fantasy XII The Zodiac Age nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en Xbox One

door Fraosa
01-05-2019 23:50
Geen reacties

Square Enix nodigt alle spelers uit om terug te keren naar Ivalice voor Final Fantasy 12 (XII) The Zodiac Age, inclusief gloednieuwe functies en prachtige geremasterde graphics, voor het eerst op het Nintendo Switch en de Xbox One (X).

Deze versie biedt onder andere de mogelijkheid om te wisselen tussen moderne en klassieke soundtracks, een uitdagende Trial Mode en diverse gloednieuwe verbeteringen, inclusief:

- Job-resetfunctie: Door in Rabanastre te praten met Montblanc, de leider van Clan Centurio, kunnen spelers de jobs van hun teamleden resetten en veranderen, zodat ze de jobs van hun party naar eigen voorkeur kunnen aanpassen.

Aanvullende Gambit-sets: Gambits laten spelers de AI van hun party aanpassen. Daarvoor kunnen spelers nu drie unieke sets creëren, waarna spelers eenvoudig van sets kunnen wisselen al naar gelang de situatie, bijvoorbeeld bij het verkennen van maps of tijdens eindbaasgevechten.

Verbeterde ‘New Game+’: Deze biedt spelers de mogelijkheid om de game te beginnen met teamleden van level 90 en behoud van bepaalde voorwerpen uit eerdere playthroughs, zoals wapens, magie en gil.

Specifiek voor de Xbox One X – Ondersteunt tot 60fps.


Final Fantasy 12 (XII) The Zodiac Age is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 12 (XII) Zodiac Age

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.