Alle Nieuws

Koei Tecmo's : Atelier Lulua The Scion Of Arland komt uit op 24 mei 2019 voor PS4 en Switch

door Fraosa
26-04-2019 06:00
Geen reacties

Koei Temco Europe heeft nieuwe battle features onthuld voor de nieuwste telg in de Atelier-serie van GUST, Atelier Lulua: The Scion of Arland. De release is egepland op 24 mei 2019 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en de PC (Steam): in de game volgen spelers de jonge Lulua op haar tocht door Arland, waar ze een mysterieuze codex genaamd de Alchemy riddle moet ontcijferen.

Alchemisten die Arland verkennen voor ruwe grondstoffen moeten altijd op een gevecht voorbereid zijn; deze beeldschone landschappen zijn namelijk niet alleen het thuis voor waardevolle hulpmiddelen, maar ook voor gevaarlijke wezens die op de loer liggen. Atelier Lulua: The Scion of Arland heeft een turn-based vechtsysteem waar spelers een party van vijf leden samenstellen: drie aanvallers en twee met een ondersteunende rol. Support leden doen automatisch Assist Attacks om aanvallers te helpen, als je deze vaak gebruikt zorgt het ervoor dat de vijanden de maximale schade uitgedeeld krijgen.

Attackers hebben een arsenaal aan unieke skills die ze kunnen gebruiken om vijanden op hun zwakke plek te raken. Zo kan de getalenteerde Eva de Range Shift skill gebruiken waarmee ze haar aanvalsgebied voor een paar rondes verhoogt. Deze abilities kunnen ook helpen bij het ontcijferen van de Alchemy Riddle door nieuwe synthesis recipes en meer skills vrij te spelen. Afhankelijk van de formatie van aanvallers bij de start van een  gevechten kan ook een slapende ability bekend als de Primal Art geactiveerd worden. Deze arts activeren automatisch en bieden de party ondersteuning door Item Damage of zelfs Attack Damage te verhogen gedurende het hele gevecht.

In Atelier Lulua: The Scion of Arland kunnen alchemisten  de nieuwe Interrupt ability gebruiken, wat ze de kans biedt om buiten hun beurt een speciale Interrupt Skill en een vooraf gekozen item te gebruiken. Zodra de balk na aanvallen vol is kan de skill getriggered worden en zal het vooraf gekozen item niet geconsumeerd worden, wat aanvallers de overhand geeft teven krachtige tegenstanders. Deze nieuwe battle features worden verder uitgelicht in een verse lading assets die samen met de aankondiging vandaag zijn verstuurd, met onder andere de eerste gameplay trailer van Lulua en haar party in een gevecht!

Naast nieuwe gameplay details heeft Koei Temco ook pre-order DLC bonussen en een Limited-Edition versie van Atelier Lulua: The Scion of Arland onthuld. Aspirant-alchemisten die in de eerste maand na launch de game fysiek of digitaal kopen krijgen de 'Innocent Fairy' en 'Fish Girl' kostuums voor Lulua als DLC. Een Limited Edition versie van de game zal ook exclusief beschikbaar zijn in de NISA Europe Online Store. Deze betoverende Limited Edition is tjokvol content voor fans van de Atelier serie met een fysieke versie van de game, een hardcover art book de 'Sound Archives' officiële soundtrack, sleutelhangers van Lulua & Rorona en een deluxe stoffen poster; allemaal verpakt in een doos voor verzamelaars met een tekening van de jonge aspirant-alchemist Lulua.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Atelier Lulua The Scion of Arland

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.