Alle Nieuws

Remake van cultklassieker XIII aangekondigd door Mindscape

door Fraosa
19-04-2019 06:22
Geen reacties

Mindscape brengt geprezen first-person shooter op 13 november 2019 naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Mindscape, Microïds en PlayMagic kondigen vandaag met een eerste teaser aan dat er een remake van de in 2003 verschenen cultklassieker XIII in de maak is. De game is gebaseerd op de gelijknamige stripserie en bestaat uit een ongeevenaarde mix van verhaal, avontuur, solide gameplay en een unieke cel-shading stijl. De karakteristieke first-person shooter is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

In XIII speel je als 'Thirteen', een getalenteerde soldaat die zijn geheugen verloor en ervan wordt beschuldigd dat hij de President van de Verenigde Staten heeft vermoord. Dertien ontwaakt gewond en zonder enige idee van wat er is gebeurd op Brighton Beach. De enige aanwijzingen die hij heeft zijn een kleine sleutel en een mysterieuze tatoeage naast zijn sleutelbeen: "XIII". Aan de speler de taak om met een groot wapenarsenaal te zoeken naar antwoorden in een solocampagne bestaande uit 34 levels.

XIII zal in de Benelux uitgegeven worden door Mindscape. De game is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Meer informatie over deze unieke remake wordt binnenkort bekend gemaakt...

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  XIII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.