Alle Nieuws

World War Z van Saber Interactive vanaf vandaag in de winkels beschikbaar

door _TheGamer_
16-04-2019 15:44
Geen reacties

Werk samen met vrienden om honderden zombies te overleven in de razendsnelle nieuwe co-op shooter geïnspireerd door de actie-blockbuster van Paramount Pictures
Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive World War Z uitgebracht, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One voor €39,99 en op Windows PC via de Epic Games Store voor €34,99. Bereid je voor op het gevecht met de explosieve Launch Trailer, begeleid door het nummer "War" gecovered door Black Stone Cherry.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games store.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  World War Z

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.