Alle Nieuws

Nieuwe Final Fantasy X / X-2 HD Remaster trailer voor de Nintendo Switch

door _TheGamer_
09-04-2019 10:13
Geen reacties

Square Enix Ltd.,heeft vandaag een verbluffende trailer uitgebracht voor de komende release van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch en de Xbox One, inclusief Xbox One X. De trailer laat fans opnieuw kennis maken met de geliefde helden Tidus en Yuna en de magische wereld van Spira.

In Final Fantasy X / X-2 HD Remaster beleven spelers twee buitengewone verhalen vol avontuur en spanning, waarin Tidus en Yuna moeten samenwerken met hun vrienden om de gevaarlijke vijanden te overwinnen die hun wereld bedreigen. Met emotionele verhalen, diepgaande tactische gevechten en tientallen uren aan content is Final Fantasy X / X-2 HD Remaster een perfecte kans om twee van de populairste titels uit de Final Fantasy-serie te ontdekken.

De fysieke versies van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster voor de Nintendo Switch bevatten een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.


Final Fantasy X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor de Nintendo Switch en alleen digitaal voor de Xbox One apparaten. 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy X & X2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.