Alle Nieuws

Ontwikkelaar Mastiff kondigt trots Home Sweet Home aan PlayStation 4 (VR) op 31 mei

door _TheGamer_
08-04-2019 15:38
Geen reacties

Videogameuitgever en ontwikkelaar Mastiff kondigt trots Home Sweet Home aan, een ijzingwekkende first-person horrorgame gebaseerd op echte Thaise mythologie, met een release in winkels voor PlayStation 4 computer entertainment system van Sony en PlayStation VR voor PS4 op 31 mei.

Home Sweet Home is de eerste in een serie van angstaanjagende first-person stealth horrorgames, die spelers in een duister en verdraaid doolhof gooit waar een miasma van angst de lucht vult, angst door scheuren in het plafond druipt en naar beneden sijpelt door gebroken vloerplanken en waar je met elke stap angstiger wordt.

Na een lange met rouw gevulde nacht over de recente verdwijning van zijn vrouw wordt Tim wakker in een vreemd vervallen gebouw in plaats van zijn eigen huis. In zijn verwarring moet hij dodelijke geesten ontwijken, verbijsterende puzzels oplossen en sinistere geheimen onthullen terwijl hij zoekt naar zijn vrouw- en een uitweg.

Een duister geheim werpt een schaduw over deze plek... het is zonder twijfel niet meer het vrolijke thuis dat het ooit was.

Kenmerken:
• Aangrijpende Thaise Horror – Een duister verhaal geïnspireerd door Thaise leer, mythes en geloof dat spelers klamme handen geeft en hun hart van angst harder laat kloppen.
• Verscherp je verstand, niet je zwaarden – Zonder wapens om je te verdedigen tegen de geesten moeten spelers ten alle tijden scherp blijven om te overleven.
• Zoek en ontdek – Kijk in alle hoeken en gaten van het doolhof en ontrafel de mysteries, moeilijkheden en tragedies van de veroordeelden.
• Sta oog in oog met je angsten – Ervaar een nieuwe niveau van First-person angst met PS®VR ondersteuning.

 

Vergelijk prijzen  Home Sweet Home

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.