Alle Nieuws

Finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup vindt op 4 en 5 mei plaats in Amsterdam

door UC52
02-04-2019 14:28
Geen reacties

De afgelopen maanden hebben allerlei teams uit Europa gekliederd en geknokt in twee spannende kampioenschappen. Het Franse team Alliance Rogue is de kersverse winnaar van het Europees Kampioenschap Splatoon 2, en binnenkort stappen de beste Super Smash Bros. Ultimate-teams van Europa de ring in tijdens de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019. Dat evenement vindt op 4 en 5 mei plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De Europese kampioenen Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 mogen zich daarna opmaken voor het Wereldkampioenschap, dat op 8 juni in Los Angeles wordt gehouden. 

Nederland wordt tijdens het European Smash Ball Team Cup vertegenwoordigd door team Triple SSS, bestaande uit de spelers Supahsemmie, Space en SKIPPER. De drie jongens behaalden in een zinderende finale tijdens Heroes Dutch Comic Con een 3 – 1 overwinning op Team Brabant en werden daarmee Nederlands kampioen.

Fans die hun favoriete team tijdens de Super Smash Bros. Ultimate-finale in Amsterdam willen aanmoedigen, kunnen zich binnenkort aanmelden voor een beperkt aantal tickets. 

Basisregels van de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019

Om de kampioen van het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi in Amsterdam te bepalen worden gekwalificeerde teams in vier groepen van drie teams geplaatst. De twee beste teams van elke groep gaan door naar de kwartfinale.
 
De winnaars in de groepsfase, kwartfinale en halve finale worden bepaald door een Best of 5-set, bestaande uit:
 
Wedstrijd 1: 2v2
Wedstrijd 2: 1v1 Smashdown
Wedstrijd 3: 1v1 Smashdown*
Wedstrijd 4: 1v1 Smashdown*
Wedstrijd 5: 3v3 Multismash
*Personages die in vorige Smashdown-rondes al zijn gebruikt, zijn niet beschikbaar.


Alle drie de leden van elk team moeten aan minimaal een van de eerste drie wedstrijden van de set deelnemen. In de finale zijn de eerste tot en met de vierde wedstrijd Best of 3


Europese teams spelen op het Wereldkampioenschap Splatoon 2 2019 en Wereldkampioenschap Super Smash Bros. Ultimate 2019 3v3 in Los Angeles.

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Super Smash Bros. Ultimate

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.