Alle Nieuws

Vandaag start het tijdelijke Tom Clancy's Rainbow Six Siege-event Rainbow is Magic helemaal in het roze

door _TheGamer_
01-04-2019 19:31
Geen reacties

Vandaag start het tijdelijke Tom Clancy's Rainbow Six Siege-event Rainbow is Magic. Het event staat in het teken van een kritieke missie: het bevrijden van een teddybeer uit de handen van malicieuze kidnappers op een alternatieve versie van de klassieke map: Plane. Ter ere van 1 april worden 17 exclusieve items aan de game toegevoegd die alles te maken hebben met speelgoed, eenhoorns en tactische schattigheid. Rainbow is Magic bevat volledige outfits voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

Voor deze extreem gevaarlijke missie zijn 13 operators opnieuw uitgevonden in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies. Spelers kiezen uit Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka.

Zet je schrap voor exclusieve, tijdelijk te verkrijgen customization items in de Magic Collection Packs. Spelers die tijdens het event inloggen, ontvangen één Magic Collection Pack gratis en hebben de mogelijkheid om er meer te verdienen door Ubisoft Club-uitdagingen te voltooien. Tevens zijn de Magic Collection Packs verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk.


Tom Clancy's Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.