Alle Nieuws

Sega's 'Project Sakura Wars' komt in de lente van 2020 naar Playstation 4

door _TheGamer_
01-04-2019 12:35
Geen reacties

Een van SEGA's grootste franchises zal het Westen veroveren wanneer Project Sakura Wars (projectnaam) in de lente van 2020 in Noord Amerika en Europa op PlayStation 4 uitkomt. Een cultureel fenomeen in Japan, de langlopende serie definieerde het JRPG/romantiek genre met zijn memorabele karakters, meesterlijke script en sublieme muziek. Nu staat een compleet nieuwe toevoeging klaar.

Het podium staat klaar voor de geromantiseerde versie van Imperial Tokyo uit de jaren 1940. 10 jaar geleden resulteerde een catastrofe in het verlies van de Imperial Combat Revue van Tokyo, de wereldwijde verdedigingsmacht van de hoofdstad die opereerde vanuit het Imperial Theater. Het theater heeft het sindsdien moeilijk en dreigt gesloten te worden. Als kapitein van de nieuwe revue in Tokyo, is het aan jou om de harten van je troepen te herstellen en het theater terug te brengen naar zijn oude glorie!

Met een sterke nadruk op karakter-gedreven storytelling en het opbouwen van relaties, zullen fans genoeg vinden om van Project Sakura Wars te gaan houden! Werp nu een eerste blik op de game door het bekijken van de aankondigingstrailer. 


Project Sakura Wars kenmerken:

Het meest meeslepende verhaal tot nu toe – Gedurende je avontuur kun je met een kleurrijke cast van karakters communiceren door het dynamische LIPS dialoog-systeem, waarbij wat je zegt én hoe je het zegt een diepgaande impact hebben op de relaties op het slagveld en ernaast. 

Een belonend gevecht systeem – Gewapend met krachtige mechs bekend als "spiricle armour", wordt het spel uitgebreid met een diep en robuust vechtsysteem dat profiteert van de unieke vaardigheden van elk teamlid. 

Een opvallende Anime productie – Compleet met geweldige geanimeerde sequenties en dramatische karakterbogen, laat het verhaal je hongerig achter voor meer. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Sakura Wars

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.