Alle Nieuws

Assassin's Creed 3 (III) Remastered is nu verkrijgbaar

door Fraosa
29-03-2019 15:51
Geen reacties

Assassin's Creed III Remastered, inclusief Assassin's Creed Liberation Remastered, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

De wereld van Assassin's Creed III is levendiger dan ooit dankzij 4K graphics en HDR op de PlayStation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Herbeleef het verhaal van de Amerikaanse Revolutie door de ogen van de Brits-Inheems Amerikaanse krijgerszoon Connor. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connors thuisplaats belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt hij in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen.

Assassin's Creed Liberation Remastered (inbegrepen bij Assassin's Creed III Remastered) volgt het onvergetelijke verhaal van Aveline langs de drukke straten van New Orleans, vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes. Assassin's Creed III Remastered is onderdeel van de Assassin's Creed Odyssey Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Daarnaast is Assassin's Creed III Remastered vanaf 21 mei verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed 3 Remastered

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.