Alle Nieuws

Er komt een 'Royal Edition' uit voor Kingdom Come Deliverance vanaf 28 mei 2019

door Fraosa
28-03-2019 21:46
Geen reacties

Om de eerste verjaardag van de middeleeuwse role-playing game Kingdom Come: Deliverance te vieren kondigen Warhorse Studios en Deep Silver de Royal Edition aan voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Fans kunnen een van de meest geprezen spellen van 2018 vanaf 28 mei 2019 ervaren in de Royal Edition die het basisspel en de tot nu toe uitgebrachte DLCs combineren. Naast de Royal Edition krijgen kopers toegang tot de aankomende "A Woman's Lot" content wanneer deze uitkomt.

Royal Edition:
Alle exemplaren bevatten de volledige Kingdom Come: Deliverance-ervaring, inclusief:

- Treasures of the Past

The Treasures of the Past voegt unieke schatkaarten en extra in-game harnassen voor Henry toe.

- From the Ashes

Als nieuwe schout bepaal jij wat er gebouwd moet worden en welke mensen meewerken. Ook moet je ruzies tussen dorpelingen oplossen. Een schout heeft het niet makkelijk, maar hij kan nog steeds lol hebben na een dag hard werken. Maak een rit op een van de nieuwe paarden, speel dobbelspelletjes tegen ervaren gokkers in je nieuwe kroeg, neem het op tegen ervaren vechters in de arena of bezoek de lokale bar die je net hebt opgebouwd.

- The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon

Amorous Adventures daagt spelers uit om hun friend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en heeft Henry's advies nodig om het hart van de prachtige Karolina te veroveren. Helaas blijkt dit moeilijker dan verwacht. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht van allemaal beloven vele uren van nieuwe plezier in Kingdom Come: Deliverance.

- Band of Bastards

Deze DLC laat spelers een groep huursoldaten begeleiden om de wegen te bewaken. Gevangen in een web van oude haat tussen Radzig Kobyla en een andere adellijke familie worden ze ingehuurd om Radzigs rijk te beschermen. Spelers zullen zich bij deze groep verontruste mannen voegen, geleid door de beruchte Sir Kuno Baron von Rychwald, niet alleen om hen te helpen maar ook om ze onder controle te houden.

- A Woman's Lot

Details over de aankomende vierde DLC, met Theresa, een goede vriendin van Henry, worden op een later moment onthuld. 
 

De muziek van Kingdom Come: Deliverance.
Naast de aankondiging van de Royal Edition, onthult Warhorse Studios een uitgebreide opname van Kingdom Come: Deliverance in concert. De video bevat de volledige 60 minuten van de Kingdom Come Soundtrack, live uitgevoerd door het Filharmonia Hradec Králové Orkest in Praag. Voor fans van atmosferische muziek is de volledige soundtrack nu te koop via Steam.

Over Kingdom Come: Deliverance:
Kingdom Come: Deliverance neemt je mee op een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. Wreek de dood van je ouders, weer de invasie af, ga op zoektochten en maak moeilijke keuzes. Ontdek majestueuze kastelen, diepe wouden, welvarende dorpen en nog veel meer in de realistische setting van het middeleeuwse Bohemen!

- Enorme realistische open wereld: Prachtige kastelen en uitgestrekte velden, weergegeven in moderne graphics
- Niet-lineair verhaal: Speel missies op meerdere manieren en onderga de gevolgen van je beslissingen
- Uitdagende gevechten: afstand, sluipen of mêlee. Kies je wapens en maak vele unieke combo's in spannende, genadeloze gevechten
- Personage-ontwikkeling: Kies uitrusting, verbeter vaardigheden en ontgrendel bonussen
- Dynamische wereld: je acties beïnvloeden de reacties van mensen om je heen. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig of koop om
- Historisch verantwoord: Ontmoet historische personages en ervaar het uiterlijk en gevoel van het middeleeuwse Bohemen

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Kingdom Come Deliverance (Royal Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.