Alle Nieuws

A Plague Tale Innocence ontvangt geweldige reacties van pers

door UC52
28-03-2019 13:05
Geen reacties

Voor de eerste keer kon de pers aan de gang met A Plague Tale: Innocence en de reacties zijn duidelijk: ze vinden het geweldig! Van de emotionele reis van Hugo en Amicia tot de ongelooflijke landschappen van het middeleeuwse Frankrijk, A Plague Tale heeft op elk niveau indruk gemaakt. Bekijk in onze nieuwe Accolade Preview Trailer hoe positief de feedback is, terwijl we ons voorbereiden op de release van 14 mei 2019.

"Full of promise" met "everything it takes to be a good game," A Plague Tale: Innocence is "impeccably polished," "distinctive and terrifying" met geweldige verwachtingen "game of the year contender." Een "exceptional job at portraying raw, emotional storytelling", de game is ook voorzien met een "haunting art direction" en er is "a lot more to the gameplay and story than first meets the eye." Regelmatig gunstig vergeleken met de beste titels in het genre, "came away from this preview absolutely desperate for more."

We kunnen niet wachten om 14 mei de game beschikbaar te maken voor de pers en het gaming publiek. Binnenkort meer nieuws, trailers, screenshots en informatie over A Plague Tale: Innocence.


A Plague Tale: Innocence komt uit op 14 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  A Plague Tale Innocence

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.