Alle Nieuws

Bethesda maakt releasedatum Wolfenstein Youngblood bekend met een nieuwe Gameplay Trailer

door _TheGamer_
28-03-2019 10:56
Geen reacties

Een wijze man zei ooit: Er zijn veel dingen die je kunt doen met een bijl en een nazi. Beeld je nu eens in wat jij en een vriend kunnen doen met TWEE bijlen.

Gelukkig hoef je je dat niet langer in te beelden. MachineGames brengt, in samenwerking met Arkane Studios, Wolfenstein: Youngblood, de eerste moderne cooperatieve game van de reeks uit op 26 juli 2019 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Wolfenstein Youngblood flitst jou (en een vriend) terug naar Parijs uit de jaren '80, waar je vechtend als 1 van BJ Blazkowicz's tweelingdochters, Jess of Soph, het opneemt tegen de Reich's war machine.


DELUXE EDITION
Nodig een vriend uit om gratis te spelen met de Buddy Pass
Wolven jagen samen en zo laat de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition's Buddy Pass eigenaars ook toe om samen te werken met een vriend, zelfs al beschikt die vriend niet over de game. Deluxe Edition-eigenaars worden in de mogelijkheid gesteld om hun exclusieve Buddy Pass te geven aan 1 vriend per keer, wat hen toelaat om de game te downloaden en gratis Wolfenstein: Youngblood te spelen, zolang ze het samen spelen met de eigenaar van de Deluxe Edition. Spelers die de game gratis spelen via de Buddy Pass kunnen er ten allen tijde voor kiezen om te upgraden naar de volledige game om alleen of met andere spelers online te spelen.

De Deluxe Edition komt ook met een hoop coole cosmetische bonussen, waaronder de Cyborg Skin Pack, die de zusjes voorziet van glanzende en intimiderende titanium-gelegeerde versies van hun Power Suit, wapens, combat knives en bijlen. Voor meer details over de Deluxe Edition en hoe de Buddy Pass werkt.


PRE-ORDER BONUSSEN
Spelers die Wolfenstein: Youngblood pre-orderen, krijgen bijkomende cosmetische bonussen via de Wolfenstein: Youngblood Legacy Pack.

Bezitters van de Legacy Pack kunnen kiezen uit enkele van BJ's meest iconische outfits en wapens uit de Wolfenstein-franchise, waaronder:
- De Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit
- B.J.'s US Army Power Suit
- De Wolfenstein: Old Blood Pipe
- De Wolfenstein: Old Blood Knife
- Een WO2 Wapen Skin Set voor alle langeafstandswapens


Voor meer informatie over Wolfenstein: Youngblood en de Deluxe Edition, of om de game te pre-orderen.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Wolfenstein Youngblood

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.