Alle Nieuws

Tijdens Fan Festival in Tokio kondigde Square Enix de nieuwe uitbreiding Shadowbringers aan

door UC52
27-03-2019 06:10
Geen reacties

Tijdens het uitverkochte Final Fantasy XIV Fan Festival in Tokio, Japan, onthulde Square Enix dat de langverwachte derde uitbreiding Shadowbringers spelers naar Norvrandt in de First World zal voeren. Dit is de eerste keer dat de Warriors of Light de wereld van Hydaelyn zullen verlaten - als Warriors of Darkness moeten ze nu tegen de legers van het licht strijden om deze wereld van de ondergang te redden.

Tijdens zijn presentatie op het evenement, kondigde producer en director Naoki Yoshida diverse vernieuwingen aan, waaronder:

 • Nieuwe job – Dancer: Dancer wordt net als gunbreaker een van de nieuwe jobs in Shadowbringers. Deze ranged aanvaller gebruikt chakrams voor krachtige aanvallen en voert dansen uit om speciale vaardigheden te benutten en het team te versterken.
   
 • Nieuw spelerras – Hrothgar: Het alleen-mannelijke Hrothgar-spelerras complimenteert het onlangs aangekondigde Viera-ras dat alleen uit vrouwen bestaat, als tweede nieuwe speelbare ras in Shadowbringers. De Hrothgar en Viera hebben beide unieke, aanpasbare functies die specifiek zijn voor hun rassen.
   
 • Nieuwe spelersteden – The Crystarium en Eulmore: Deze twee steden in Norvrandt zullen dienen als nieuwe spelershubs en een sleutelrol spelen in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
   
 • Nieuwe raid – Eden: Deze nieuwe high-end raid-content levert meerdere uitdagende eindbazen en een nieuw personage dat is ontworpen door Tetsuya Nomura, de Kingdom Hearts-director en Final Fantasy-veteraan.
   
 • Nieuwe beast tribe en primal: De baarddragende dwergen en de  “Sin-eater,” Innocence.
   
 • Nieuwe field area – Lakeland


Deze nieuwe functies worden toegevoegd aan de lijst met eerder aangekondigde content, waaronder een level cap-verhoging naar level 80, een geheel nieuw trust system, een nieuwe 24-spelers alliance raid getiteld "YoRHa: Dark Apocalypse," een New Game + en end-game inhoud voor crafters en verzamelaars met als doel de Restoration of the Holy See of Ishgard.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 14 (XIV) Shadowbringers

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.