Alle Nieuws

De 'Ranger Update' voor Metro Exodus vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC

door UC52
26-03-2019 20:20
Geen reacties

Deep Silver en 4A Games kondigen aan dat de 'Ranger Update' voor Metro Exodus vandaag beschikbaar is voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Deze gratis update voegt een aantal nieuwe functies en verbeteringen toe en lost een aantal bugs en problemen op.

New Game + biedt spelers een nieuwe manier om het spel te ervaren, met toegang tot alle wapens en toebehoren die tijdens eerdere playthroughs zijn vrijgespeeld. Deze modus stelt spelers ook in staat om een reeks variabelen aan te passen om hun eigen persoonlijke, unieke en uitdagende ervaring te creëren.

Inbegrepen in de New Game + is de Developer Commentary-functie, waarmee spelers speciale cassettebandjes kunnen vinden waarop leden van het 4A Games-team enkele ontwerpkeuzes bespreken over dat specifieke gebied.

4A Games heeft het besturingsschema verder verfijnd met een nieuwe Controller Preset die de gevoeligheid en de dead zone per platform verbetert. Er zijn ook een paar nieuwe functies en verbeteringen in de update, platform specifiek. 4A Games heeft muis- en toetsenbordondersteuning toegevoegd voor Xbox One, verbeterde RTX- en DLSS-ondersteuning op PC, ondersteuning voor Dual Shock Controller Light voor PS4 en nog veel meer.

De Ranger Update behandelt ook een groot aantal door spelers gerapporteerde problemen en verbetert de gameplay, balans en prestaties. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Metro Exodus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.