Alle Nieuws

Mindscape brengt meeslepend slotstuk Telltale's The Walking Dead The Final Season vandaag uit

door _TheGamer_
26-03-2019 08:40
Geen reacties

Het laatste seizoen van Telltale's The Walking Dead is nu volledig verkrijgbaar onder de naam Telltale's The Walking Dead: The Final Season. De langlopende, immens populaire franchise van Telltale komt daarmee tot zijn epische einde. Mindscape brengt dit langverwachte slotstuk, inclusief de allerlaatste episode genaamd 'Take Us Back', vandaag fysiek uit voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Na maar liefst zeven jaar komt Telltale's The Walking Dead tot een einde. Ontwikkelaar Telltale Games heeft met deze titel in 2012 de toon gezet voor een volledig nieuw genre dat de harten van miljoenen spelers wereldwijd heeft gestolen. Bovendien sleepte de titel meer dan 100 Game of the Year Awards en twee BAFTA Video Game Awards voor 'Best Story' in de wacht.

Eind 2018 werd de Telltale Games studio gesloten, maar om de fans van de serie toch een glorieus einde aan te bieden, zijn de twee laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season ontwikkeld door Skybound Games. Deze studio, onderdeel van Skybound Entertainment en de oorspronkelijke makers van de The Walking Dead comics, heeft de ontwikkeling van Telltale's The Walking Dead overgenomen. Om de twee resterende episodes af te ronden hebben de oorspronkelijke ontwikkelaars die aan Telltale's The Walking Dead hebben gewerkt (nu bekend als het #stillnotbitten team) de handen ineen geslagen met Skybound Games.

Over Telltale's The Walking Dead: The Final Season
Na jaren van overleven en het afslaan van zowel levende als dode bedreigingen krijgt Clementine eindelijk de kans om een nieuw thuis te vinden in Telltale's The Walking Dead: The Final Season. Clementine is uitgegroeid tot leider en zij waakt onder andere over AJ, een weeskind dat zij als familie beschouwt. Clemetine moet haar groep van verloren kinderen terug naar huis brengen, maar onderweg wordt zij belemmerd door hordes walkers, op wraak beluste schurken en de problemathische gedachten van AJ.

 

Vergelijk prijzen  The Walking Dead The Final Season

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.