Alle Nieuws

Square Enix toont gamers de ontwikkeling van Final Fantasy IX inclusief interviews

door UC52
22-03-2019 19:04
Geen reacties

Square Enix biedt fans een diepgaande blik in de ontwikkeling van de geliefde klassieker Final Fantasy IX. In de Inside Final Fantasy IX-video delen de originele ontwikkelaars enkele van hun geheimen en anekdotes over de ontwikkeling van de game, inclusief interviews met:

  • Shinji Hashimoto (producer)
  • Toshiyuki Itahana (artist)
  • Kazuhiko Aoki (event designer)
  • Nobuaki Komoto (event planner) 


“Inside Final Fantasy IX” is de eerste van een reeks video’s die kijkers een beeld schetsen van de ontwikkeling van de serie, inclusief interviews met diverse van de originele ontwikkelaars.

Final Fantasy IX vertelt een groots verhaal over liefde, oorlog en verraad in een wereld vol magie en bijzondere personages. Wanneer Zidane en de Tantalus Theater Troupe de troonopvolger Princess Garnet ontvoeren, ontdekken ze tot hun verrassing dat de prinses toch al uit het kasteel wilde ontsnappen om de wereld te verkennen. Samen reizen ze over de wereld en maken ze nieuwe vrienden en vijanden in het avontuur van hun leven.


Final Fantasy IX is nu verkrijgbaar in de App Store, Google Play en Steam (PC), en Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One en de PC. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 15 (XV)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.