Alle Nieuws

Youtubers Life OMG! krijgt fysieke editie voor Nintendo Switch

door UC52
20-03-2019 08:34
Geen reacties

Samen met Raiser Games en U-Play hebben we nieuws over Youtubers Life, de best verkochte simulator waarin je de beroemdste youtuber ter wereld kunt worden: de fysieke editie van Youtubers Life OMG! voor Nintendo Switch zal op 5 april 2019 in Europa worden uitgebracht. Deze versie zal worden gedistribueerd door Koch Media, die ook heeft gewerkt aan de Europese fysieke edities van Youtubers Life OMG! voor PlayStation®4 en Xbox One, uitgebracht op 30 november 2018.

Deze fysieke editie is al vaak aangevraagd door fans, maar dat is niet alles – om deze release te vieren ontvangt Youtubers Life OMG! een grote update op de Nintendo Switch! Deze update, die al beschikbaar is op Steam, Xbox One en PlayStation 4, bevat veel verbeteringen op het gebied van levenskwaliteit, gameplay en balans. Als je bijvoorbeeld bij je ouders thuis bent, beginnen je video's inkomsten te genereren wanneer je 500 abonnees bereikt ... maar als je te vaak toetsen op school niet haalt, zullen ze je eruit schoppen – dus zorg dat je genoeg studeert ... of dat je genoeg geld met je kanaal kunt verdienen om naar je eigen plek te verhuizen!  

Deze update implementeert ook een nieuw samenwerkingssysteem met enkele nieuwe management elementen. Je zult over contracten moeten onderhandelen en ze efficiënt maken, maar onthoud dat het je vrienden zijn – je moet ze gelukkig en uitgerust houden, of ze zullen je voor altijd verlaten! Met missies en andere activiteiten kun je Charisma-punten ontvangen, deze kun je gebruiken om kaarten te kopen die je stijl en gedrag voor de camera beïnvloeden. Verder is het hele missie-systeem herzien. Er zullen nu minder missies zijn maar de missies bevatten wel meer inhoud – moeilijker om te verslaan, wel betere beloning!

Dit is nog maar het topje van de ijsberg – deze update bevat nog veel meer wijzigingen, van het notificatiesysteem tot een beter balans in het spel en zelfs nieuwe muziek voor de soundtrack! Bekijk hier alle inhoud die beschikbaar is via de 1.4-update.

Sinds de eerste release op Steam in 2016 heeft Youtubers Life meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht op alle platformen, inclusief mobiele apparaten. Deze fysieke versie is slechts één van de vele verrassingen die we dit jaar voor Youtubers Life in petto hebben, dus zorg ervoor dat je de notificaties inschakelt om de komende maanden op de hoogte te blijven!

Dat is alles voor vandaag mensen – als je dit persbericht leuk vond, zorg dan dat je een duimpje omhoog doet, deel het met je vrienden en vergeet niet te abonneren!
 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Youtubers Life

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.