Alle Nieuws

Tom Clancy’s The Division 2 vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels

door _TheGamer_
15-03-2019 20:57
Geen reacties

Tom Clancy's The Division 2, het tweede deel in de bekroonde Tom Clancy's The Division-videogameserie, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Tom Clancy's The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. Als Division-Agents zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Naast de campagne, die zowel alleen als met drie andere spelers te doorlopen is, keert ook de unieke Dark Zone-ervaring terug in dit tweede deel. Hier nemen spelers het alleen of samen op tegen vijanden, of kiezen ze ervoor elkaar te verraden om er zelf met de beste beloningen vandoor te gaan. Daarbovenop hebben spelers de mogelijkheid om in georganiseerde multiplayermodi te laten zien wie de beste Agent is.

Na het volbrengen van de campagne, wordt Washington D.C. overgenomen door een nieuwe factie: de Black Tusk. Dit zorgt ervoor dat er talloze nieuwe activiteiten beschikbaar komen om de Endgame-filosofie van de Tom Clancy's The Division-serie na te leven. Daar houdt het echter niet op, want ook na release wordt Tom Clancy's The Division 2 continu geüpdatet aan de hand van feedback van de community en voorzien van gratis nieuwe content. Kort na de release worden Tidal Basin, een nieuwe uitdagende Black Tusk stronghold, en Operation Dark Hours, de eerste Raid voor 8 spelers ooit in de serie, aan de game toegevoegd. In de zomer van 2019 kunnen spelers Episode 1, D.C. Outskirts: Expeditions verwachten, in de herfst van 2019 volgt Episode 2: Pentagon: The Last Castle en het eerst jaar post-launch content wordt in de winter van 2019 afgesloten met Episode 3. Deze episodes voegen nieuwe gebieden, missies, gamemodi en meer toe aan de reeds gigantische wereld van Tom Clancy's The Division 2.

Alle post-launch content voor Tom Clancy's The Division 2 is gratis, maar voor fans die echt niet kunnen wachten op nieuwe content, is er de Year 1 Pass. Deze geeft 7 dagen eerder toegang tot de drie Episodes, directe toegang tot alle Year 1 Specializations zodra deze beschikbaar komen, 8 Classified Assignments die meer over het achtergrondverhaal van Washington D.C. onthullen, exclusieve cosmetische items en extra in-game activiteiten zoals Projects en Bounties.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's The Division 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.