Alle Nieuws

Assassin's Creed Odyssey – Maand Maandelijks Update

door _TheGamer_
13-03-2019 17:58
Geen reacties

Ook in maart komt er weer veel nieuwe content naar Assassin's Creed Odyssey. Daarnaast verschijnt Assassin's Creed III Remastered en zijn de tickets voor Assassin's Creed Symphony inmiddels verkrijgbaar. Hieronder alle reeds verschenen en nog te verwachten content op een rijtje.
 

Legacy of the First Blade: Bloodline

Bloodline, de derde en laatste episode van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin's Creed Odyssey, is inmiddels beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit is het slotstuk van Legacy of the First Blade, waarin de speler eindelijk oog in oog komt te staan met de mysterieuze vijand.

 

The Lost Tales of Greece

Vanaf 26 maart is de zevende gratis uitbreiding van The Lost Tales of Greece genaamd A Friend Worth Dying For beschikbaar voor alle spelers. Dit deel gaat over Barnabas, die gekweld wordt door schimmen van oude geliefden. Spelers ontdekken wat deze hallucinaties precies te betekenen hebben.

 

Nieuwe items

Vanaf 19 maart worden er tevens twee nieuwe items toegevoegd: het Abstergo Pack en de Captain Octopus Legendary Lieutenant skin. Het Abstergo Pack bevat onder andere een nieuwe gear set, een nieuw paard en een nieuw schip.

 

Assassin's Creed III Remastered

De maand maart wordt spectaculair afgesloten: Assassin's Creed III Remastered en Assassin's Creed Liberation Remastered verschijnen op 29 maart voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De games zijn onderdeel van de Assassin's Creed Odyssey Season Pass, maar zijn ook los verkrijgbaar. Bovendien zijn ze vanaf 21 mei voor het eerst ooit verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

 

Assassin's Creed Symphony

Beleef Assassin's Creeds mooiste momenten op een gigantisch scherm, ondersteund door een live orkest.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Odyssey

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.