Alle Nieuws

Tropico 6 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Tropico-serie en zal op 29 maart voor PC, MAC en Linux uitkomen

door _TheGamer_
13-03-2019 09:21
Geen reacties

Kalypso Media heeft vandaag de details bekendgemaakt voor de speciale 'El Prez Edition' van de aankomende dictator sim Tropico 6. Tropico 6 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Tropico-serie en zal op 29 maart voor pc, Mac en Linux uitkomen. In de game zien we de terugkeer van onze geliefde leider (of roekeloze overheerser) El Presidente en zijn trouwe adviseur, Penultimo.

De 'El Prez Edition' van Tropico 6 is nu beschikbaar voor pre-order en wordt geleverd met een schat aan bonus items om je Tropican-vakantie nog aangenamer te maken. Inbegrepen in de doos zijn vier ansichtkaarten van de prachtige stranden van Tropico (en totaal niet-gestolen bezienswaardigheden), twee toeristische outfits voor je Presidente, een exclusief ontwerp voor het flamingo-vijverpaleis, een digitale soundtrack van Tropican beats en een digitale kalender om de dagen tot de verkiezing af te tellen. Precies wat een startende Dictator nodig heeft op zijn reis naar grootheid.

De wereldwijde release van Tropico 6 staat gepland op 29 maart 2019 voor Windows PC, Mac en Linux. In de zomer van 2019 volgen de console versies voor PlayStation 4 en Xbox One.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Tropico 6

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.