Alle Nieuws

Eerste blik op Dong Zhuo in Total War Three Kingdoms

door _TheGamer_
11-03-2019 09:01
Geen reacties

Kijk toe terwijl de wereld instort wanneer Dong Zhuo de controle over China neemt in de nieuwste video van Total War Three Kingdoms. Land veroveren en chaos veroorzaken, hij zal er alles aan doen om hen die hem in de weg zitten te verwijderen. Omarm je innerlijke tiran en bekijk de video hier.

Dong Zhuo wordt gedreven door hebzucht en heeft een behoefte om angst op te wekken. Daarom schiet hij iedereen neer die tegen hem is! Zijn speelstijl is gebaseerd op het executeren van overheidsfunctionarissen, het beweren dat de vazalstaten van hem zijn en het beperken van partijen die te zwak zijn om te winnen. Met de Han-dynastie in zijn klauwen en de kracht van zijn intimidatie, zal de overwinning spoedig in zijn handen zijn.

Spelers kunnen de Dong Zhuo-campagne vrijspelen door het verslaan van zijn leger in een gevecht of door de rang van keizer te bereiken. Het totale aantal speelbare krijgsheren komt hiermee op 12. Elk van de krijgsheren heeft zijn unieke krachten die ze moeten gebruiken om het oude China te verenigen.


Total War Three Kingdoms komt op 23 mei uit voor PC. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Total War Three Kingdoms

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.