Alle Nieuws

THQ Nordic past inhoud Collector's Edition Generation Zero aan

door Fraosa
06-03-2019 21:56
Geen reacties

Het Dalapaard zal vanwege leveringsproblemen niet langer worden aangeboden in deze editie. Nieuwe Collector's Editions zonder het paard worden voor een lagere prijs aangeboden.

Het Dalecarlian-paard (ook bekend als het Dalapaard) maakt geen deel uit van de Generation Zero Collector's Edition. Vanwege de late aankomst van de Dalapaarden en het niet-tijdig monteren van de editie zal THQ Nordic actie ondernemen en het paard uit de Collector's Editions halen.

De nieuwe Collector's Edition komt zonder het Dalapaard en tegen een nieuwe SRP van EUR 69.99 (oude SRP was EUR 79.99) en de volgende inhoud:

- De game
- Een T-shirt
- Een premium Steelbook™ game case
- Premium Box
- Een stoffen map van de gamewereld
- 4 Concept Art ansichtkaarten


Over Generation Zero:
Ervaar een explosief kat-en-muisspelletje in een enorme open wereld. In deze remake van het Zweden van de jaren 1980 zijn vijandelijke machines het vreedzame platteland binnengevallen. Je moet terugvechten en ondertussen erachter zien te komen wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. Door gebruik te maken van in gevechten bewezen guerilla-technieken kun je vijanden in de val lokken, verlammen of vernietigen in intense creatieve sandbox-gevechten.

Ga er alleen voor of vorm met tot drie van je vrienden een team in naadloze coop-multiplayer. Werk samen en combineer jullie unieke skills om vijanden uit te schakelen, uitgeschakelde vrienden te ondersteunen door ze tot leven te wekken en de buit te delen nadat de vijand verslagen is.

Alle vijanden worden constant gesimuleerd in de wereld en dwalen door het landschap met specifieke doelen. Als het je lukt om een specifiek onderdeel van een vijand te vernietigen, of het nu pantser, wapens of uitrusting is, wordt de schade permanent. Vijanden zullen deze littekens behouden totdat je ze weer tegenkomt, of dat nu minuten, uren of zelfs weken later is.

Verken een enorme open wereld, gerenderd met de bekroonde Apex-engine, met een volledige dag/nacht-cyclus met onvoorspelbare weerpatronen, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek, uiterst realistische geluiden en een dynamische soundtrack met muziek van de jaren 80.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Generation Zero

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.