Alle Nieuws

Survival action shooter Left Alive nu verkrijgbaar Playstation 4 en PC (Steam)

door _TheGamer_
05-03-2019 15:33
Geen reacties

Left Alive vertelt een aangrijpend verhaal over hoe mensen overleven tijdens een vernietigende invasie. In het door oorlog verscheurde Novo Slava worden spelers uitgedaagd om te overleven door alternatieve routes te ontdekken, handige valstrikken en wapens te craften en vijandelijke wapens tegen de vijand te keren. Dit alles om burgers te redden en de waarheid te ontdekken achter de mysteriën in de game.

Left Alive is ontwikkeld door de ontwikkelveteranen Toshifumi Nabeshima (director, Armored Core-series), Takayuki Yanase (mech-ontwerper, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) en Yoji Shinkawa van Kojima Productions (personage-ontwerper, METAL GEAR-serie). Shinkawa heeft alle speelbare personages ontworpen, van de jonge Ruthenian-sergeant Mikhail, tot Olgo, de zelfverzekerde politiekapitein van Nova Slava en Leonid, een voormalig lid van de rebellenbeweging Leonid, dat ter dood is veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd.

Als bonus is er nu gratis DLC beschikbaar voor alle spelers. Spelers op PlayStation 4 en PC STEAM kunnen de Left Alive World of Tanks Collaboration DLC downloaden, terwijl PC STEAM-spelers ook de Left Alive Half-Life Collaboration DLC kunnen downloaden, die grappige kosmetische veranderingen toevoegt aan de Left Alive-ervaring.


Left Alive is nu beschikbaar voor het PlayStation 4 en de PC (STEAM).

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Left Alive

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.