Alle Nieuws

De Wrathstone DLC game pack wordt op 25 februari gelanceerd voor PC en Mac, PS4 en Xbox One in maart

door _TheGamer_
20-02-2019 13:35
Geen reacties

De Wrathstone DLC game pack wordt op 25 februari gelanceerd voor PC en Mac en op 12 maart voor PlayStation 4 en Xbox One.

Deze nieuwe DLC daagt spelers uit om beide helften van de mysterieuze Wrathstone-tablet te ontdekken in twee gloednieuwe dungeons voor 4 spelers: Depths of Malatar en Frostvault. In Depths of Malatar onderzoeken spelers gezonken Ayleid-ruïnes en ontdekken ze het lot van een verloren Keizerlijke groep. In Frostvault moeten spelers samenwerken om door de gletsjerspleten onder Eastmarch te navigeren voor toegang tot een oude Dwarven-kluis. Beide nieuwe dungeons bevatten uitdagende monsters en bazen en voorzien fantastische nieuwe beloningen, waaronder krachtige item sets en unieke verzamelobjecten.

Wrathstone trapt ook het jaarlange Season of the Dragon-avontuur af, en is het begin van de reis die je naar ESO’s volgende Hoofdstuk brengt, The Elder Scrolls: Elsweyr, en loopt heel 2019 door.

Bij de lancering zal Wrathstone gratis zijn voor alle ESO Plus-leden, of is te koop voor crowns in de in-game Crown Store.

Bovenop de DLC game pack wordt ook Update 21 gelanceerd, een gratis patch voor de basisgame die nieuwe toevoegingen en verbeteringen bevat, waaronder een gloednieuwe Battleground en PvP-beloningen, het nieuwe Zone Guide system en een update van de Guild Trader UI. Update 21 is gratis voor alle ESO spelers.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online Elsweyr

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.