Alle Nieuws

Ontdek de waarheid achter de charismatische schurk van Final Fantasy XV

door _TheGamer_
18-02-2019 18:54
Geen reacties

Nieuwe anime-video toont Ardyns verleden als inleiding op nieuwe speelbare content

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat “Episode Ardyn”, de nieuwe  downloadbare content voor Final Fantasy XV  op 26 maart 2019 verschijnt. Voordat het zover is kunnen fans genieten van Final Fantasy XV Episode Ardyn – Prolugue, een korte animatiefilm die dienst doet als prequel voor de DLC en nu hier te bekijken is

In Final Fantasy XV Episode Ardyn beleven spelers een geheel nieuwe verhaallijn vanuit het perspectief van Ardyn Lucis Caelum. Dit verhaal speelt 35 jaar voor de gebeurtenissen in Final Fantasy XV en vertelt hoe de beruchte schurk werd bevrijd uit levenslange opsluiting en vervolgens de wereld der duisternis betrad om wraak te nemen op de Luciaanse koninklijke familie.

Spelers gebruiken Ardyns kwaadaardige krachten om zijn vijanden op demonische manieren te verslaan en om snel over de map van Insomnia te vliegen door Shadow Stepping tussen map points te gebruiken. Fans van Final Fantasy XV  kunnen vele bekende gezichten ontmoeten, maar dan wel wat jonger dan ze gewend zijn, naast spannende, belangrijke nieuwe personages als de wetenschapper Verstael Besithia en de priesteres Aera Mirus Fleuret.

Final Fantasy XV Episode Ardyn is een enkele DLC-episode die spelers van Final Fantasy XV kunnen downloaden voor de Xbox One en Windows 10 in de Microsoft Store, de PlayStation Store, Origin en STEAM.

 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 15 (XV)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.